Cand nu se fac nunti ?

NoWedding

Daca ati stabilit sa va casatoriti si doriti sa alegeti data nuntii, ar trebui sa tineti cont si de cateva sfaturi ortodoxe legate de perioadele in care nu se fac nunti in 2015.

– in toate zilele de post de peste an

– in zilele Praznicelor imparatesti si in ajunul acestora

– in saptamana lasatului sec de carne (15 februarie – 21 februarie 2015)

– in Postul Sfintelor Pasti (22 februarie – 12 aprilie 2015)

– in Saptamana Luminata (13 aprilie – 19 aprilie 2015)

– in Postul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (8 iunie – 28 iunie 2015)

– in Postul Adormirii Maicii Domnului (1 august – 14 august 2015)

– in postul Nasterii Domnului (14 noiembrie – 24 decembrie 2015)

– in perioada de la Craciun pana la Boboteaza (25 decembrie 2015 – 6 ianuarie 2016)


Fotograf profesionist sau nu ?

fotografCine ar putea fi?

La nunta ta, acest rol poate fi “interpretat” de un prieten de familie, sau o ruda pasionata de fotografie. In acest fel cu siguranta faci economie, dar pentru că este un moment special care se intampla o singura data in viata, cu siguranta vei dori un rezultat pe masura asteptarilor. De aceea recomandam sa studiezi cu atentie oferta unui fotograf profesionist care stie ce face.

Fotografii profesionisti au cunostinte si experienta in domeniu, stiu sa lucreze cu personajele si ştiu ce anume trebuie sa imortalizeze prin intermediul aparatului de fotografiat. Un fotograf bun va incerca sa prinda fiece moment important al evenimentului dumneavoastra. In ziua nuntii, o mare parte a timpului o petreceti alaturi de fotograf si chiar daca in unele momente poate parea sacaitor atunci sa fiti convinsi ca el doar incearca sa creeze amintiri de neuitat.

Dupa evenimentul propriu zis urmeaza editarea, un proces foarte important in vederea realizarii unui produs finit bun. Un fotograf poate face pe parcursul evenimentului peste 1000 de fotografii, fotografii care ulterior vor fi atent selectionate si editate, facand modificarile necesare. In acest fel ai asigurata o selectie de fotografii bine facute, reusite si fara cusur.

Alegand un fotograf profesionist pentru evenimentul tau cu siguranta vei cheltui mai mult dar nu vei cumpara doar fotografii, ci si amintiri de poveste. Alegand un profesionist nu va trebui sa modifici nimic si desi senzatia ca ziua cea mare a zburat pe neasteptate, vei avea, datorita fotografiilor amintiri frumoase care nu se vor pierde in timp.

Recomandarea noastra : Alege un fotograf profesionist pentru evenimentul tau si ai parte de linistea sufleteasca bine meritata in aceasta zi importanta a vietii tale.