Dansul Mirilor


   In colaborare cu Andreea Davidescu, instructoare de dans la Salsa Passion Dance School, va oferim cursuri pentru dansul mirilor.

Dansul mirilor este unul dintre momentele memorabile ale unei nunti. Fie ca alegerea primului dans se indreapta spre elegantul vals vienez sau spre un tango pasional, dansul mirilor trebuie sa reflecte din plin personalitatea dumneavoastra.

Dansul mirilor are o conotatie diferita pentru fiecare cuplu. De aceea, impreuna, vom alege coregrafia de dans, care sa cucereasca invitatii, sa creeze spectacol si sa va puna in valoare cat mai bine.

Dupa doar cateva sedinte particulare (6 sedinte pentru o coregrafie simpla sau 10 sedinte pentru una mai complexa), va asiguram ca veti crea o atmosfera unica, un moment special prin care ii veti impresiona placut pe invitatii dumneavoastra, impulsionandu-i sa vi se alature pe ringul de dans.

Totodata, Salsa Passion Dance School va poate oferi si show-uri cu dansatori profesionisti, care sa va incante invitatii si sa creeze o atmosfera unica.

Pretul total al unei coregrafii este situat intre 600 si 800 de lei, in functie de complexitatea dansului si de numarul de sedinte stabilit. Pachetul va include si o ora de consultanta in vederea alegerii melodiei si a stilului de dans optim pentru momentul dumneavoastra, precum si pentru pregatirea melodiei si a colajului pentru dans.

Cum inceputurile sunt intotdeauna importante, de ce sa nu aveti parte si dumneavoastra de o petrecere la nunta cu un inceput perfect?